Toog
sing-along 
Annie M.G. Schmidt
met gijs van rij

zondag 22 maart
Korenbeurs

Toog

sing-along 
Annie M.G. Schmidt
met gijs van rij

zondag 22 maart

Praktische informatie

• Zondag 22 maart,
  14.00 - 16.00 uur

• Korenbeurs 
• Geschikt voor jong en oud
• Vrij toegankelijk

Zing mee met Annie en Gijs

Vele teksten van Annie M.G. Schmidt staan in ons collectief geheugen gegrift. Een sterk verhaal was absoluut aan haar besteed. Gijs van Rij neemt ons mee in de muzikale wereld van Annie M.G. Schmidt. Tijdens een gezellige Sing-Along zullen deze liedjes uit volle borst worden meegezongen. Speciale gasten zijn de Blijhofsingers. Deze zangers met een verstandelijke beperking worden op gitaar begeleid door Jolie Hakkert en tussen de nummers door leest Corry van Pelt van de Voorleesbrigade korte fragmenten van Annie M.G. Schmidt. Een waar feest voor de liefhebber!

Gijs van Rij

14.00 – 15.00 uur
Gijs van Rij neemt ons mee in de muzikale wereld van Annie M.G. Schmidt, waarin Cor Lemaire en Harry Bannink de grootste rollen hebben gespeeld.
 


Annie Singalong

15.00 – 16.00 uur 
Vele teksten van Annie M.G. Schmidt staan in ons collectief geheugen. Ze zullen tijdens deze Singalong uit volle borst worden meegezongen. Als speciale gasten worden de Blijhofsingers verwelkomt. De Blijhofsingers zijn bewoners van ASVZ locatie de Blijhof. ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk gehandicapt. De liedjes worden op gitaar begeleid door Jolie Hakkert en tussen de nummers door leest Corry van Pelt van de Voorleesbrigade korte fragmenten van Annie voor. hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore.

Oma leest voor aan kleinzoon

Bekijk het laatste nieuws